Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
faebook
Newsletter Περισσότερα
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΑΓΩΤΟΥ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ » ΒΑΣΕΙΣ ΦΡΟΥΤΩΝ (SORBET) » ΒΑΣΕΙΣ ΦΡΟΥΤΩΝ (SORBET)

Περιγραφή

ΒΑΣΕΙΣ ΦΡΟΥΤΩΝ (SORBET)
ΒΑΣΕΙΣ ΦΡΟΥΤΩΝ (SORBET)

ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

146 NOLAT FRUIT BASE [ΒAΣΗ ΦΡΟYΤΩΝ NOLAT] (Hμικρεμώδης) - σκόνη 20x1 kg
Η NOLAT χρησιμοποιείται για την παρασκευή του μοντέρνου ημικρεμώδους Ιταλικού σορμπέ. Διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει λιπαρά και βελούδινη υφή.

Παγωτό: 50gr NOLAT βάση φρούτων, 1000gr νερό, 300gr ζάχαρη (αναμονή 30 λεπτών)

691 FRUTELLA (Μοντέρνο σορμπέ) - σκόνη 20x1 kg
Έχει πολλά χαρακτηριστικά του παγωτού γάλακτος αλλά δεν περιέχει συστατικά γάλακτος και υδρογονοποιημένα λιπαρά. Καλή εμφάνιση στην βιτρίνα. Πλούσιο σε ίνες και γαλακτοματοποιητές και καλή ομογενοποίηση.

Παγωτό: 50gr FRUTELLA, 1000gr νερό, 300gr ζάχαρη

ΜΕ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (για να βελτιώσει την κρεμώδη σύσταση του Sorbet)

108 GELFRUIT [ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΣΟΡΜΠΕ] - σκόνη 20x1 kg
Αληθινό Ιταλικό σορμπέ. Πολύ δροσερό.

Παγωτό: 50gr Gelfruit, 1000gr νερό, 300gr ζάχαρη

117 GELOIN (κλασικό) - σκόνη 20x1 kg
Κλασικό ιταλικό κρεμώδες sorbet.

Παγωτό: 50gr Geloin, 1000gr νερό, 300gr ζάχαρη

129 CREAM FRUIT (Πολύ κρεμώδης) - σκόνη 20x1 kg
Χρησιμοποιείται για την παρασκευή παγωτού φρούτων με χαρακτηριστικά κρεμώδους σορμπέ. Άψογη εμφάνιση στη βιτρίνα.

Παγωτό: 100gr Cream Fruit, 1000gr νερό, 300gr ζάχαρη

 

Σύγκριση
 
Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]