ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
146 NOLAT FRUIT BASE [ΒAΣΗ ΦΡΟYΤΩΝ NOLAT] (Hμικρεμώδης) - σκόνη 20x1 kg
Η NOLAT χρησιμοποιείται για την παρασκευή του μοντέρνου ημικρεμώδους Ιταλικού σορμπέ. Διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει λιπαρά και βελούδινη υφή.
Παγωτό: 50gr NOLAT βάση φρούτων, 1000gr νερό, 300gr ζάχαρη (αναμονή 30 λεπτών)
691 FRUTELLA (Μοντέρνο σορμπέ) - σκόνη 20x1 kg
Έχει πολλά χαρακτηριστικά του παγωτού γάλακτος αλλά δεν περιέχει συστατικά γάλακτος και υδρογονοποιημένα λιπαρά. Καλή εμφάνιση στην βιτρίνα. Πλούσιο σε ίνες και γαλακτοματοποιητές και καλή ομογενοποίηση.
Παγωτό: 50gr FRUTELLA, 1000gr νερό, 300gr ζάχαρη
ΜΕ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (για να βελτιώσει την κρεμώδη σύσταση του Sorbet)
108 GELFRUIT [ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΣΟΡΜΠΕ] - σκόνη 20x1 kg
Αληθινό Ιταλικό σορμπέ. Πολύ δροσερό.
Παγωτό: 50gr Gelfruit, 1000gr νερό, 300gr ζάχαρη
117 GELOIN (κλασικό) - σκόνη 20x1 kg
Κλασικό ιταλικό κρεμώδες sorbet.
Παγωτό: 50gr Geloin, 1000gr νερό, 300gr ζάχαρη
129 CREAM FRUIT (Πολύ κρεμώδης) - σκόνη 20x1 kg
Χρησιμοποιείται για την παρασκευή παγωτού φρούτων με χαρακτηριστικά κρεμώδους σορμπέ. Άψογη εμφάνιση στη βιτρίνα.
Παγωτό: 100gr Cream Fruit, 1000gr νερό, 300gr ζάχαρη
|