Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
faebook
Newsletter Περισσότερα
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΑΓΩΤΟΥ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ » ΒΑΣΕΙΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΙΔΩΝ » ΒΑΣΕΙΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΙΔΩΝ

Περιγραφή

ΒΑΣΕΙΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΙΔΩΝ
ΒΑΣΕΙΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΙΔΩΝ

295 FRULIGHT (χωρίς προσθήκη ζάχαρης - μόνο φρουκτόζη) - σκόνη 6x3 kg
Το Frulight δεν περιέχει σακχαρόζη αλλά φρουκτόζη (χαμηλών θερμίδων ζάχαρη). Χρησιμοποιείστε το με φρέσκα ή κατεψυγμένα φρούτα. Χωρίς λιπαρά και γάλα και πλούσιο σε ίνες. Το Frulight κάνει ένα ελαφρύ παγωτό φρούτων που μένει κρεμώδες για αρκετό διάστημα.

Παγωτό: 1200gr νερό, 1200gr Frulight, 1600gr φρέσκα ή κατεψυγμένα φρούτα

591 DIETER (βάση διαίτης) - σκόνη 20x1 kg
Βάση παγωτού με χαμηλή περιεκτικότητα λιπαρών. Χρησιμοποιείστε το με πάστες χωρίς λιπαρά. Ιδανικό για τις βάσεις παγωτού γάλακτος. Περιέχει άμυλο ρυζιού. Χρησιμοποιείστε τα ακόλουθα συστατικά κρύα χωρίς να προσθέσετε άλλα συστατικά έως ότου ολοκληρωθεί η μίξη. Άλλα προϊόντα χωρίς λιπαρά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσετε άλλες γεύσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα, περιμένετε περίπου 30 λεπτά πριν κάνετε κρέμα το μίγμα.

Παγωτό: 400gr Dieter, 1000gr αποβουτυρωμένο γάλα ή νερό

325 HIPOSOYA - σκόνη 20x1 kg
Με βάση τη σόγια, χαμηλής περιεκτικότητας λιπαρών, βάση παγωτού. Ιδανικό για μη ανεκτικούς στο γάλα.

Παγωτό: 400gr Hiposoya, 1000gr αποβουτυρωμένο γάλα ή νερό

Σύγκριση
 
Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]