Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
faebook
Newsletter Περισσότερα
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΑΓΩΤΟΥ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ » EΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΒΑΣΕΩΝ & ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ ( ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙΑ, ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ) » ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΒΑΣΕΩΝ & ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ ( ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙΑ, ΣΟΥ ΚΑΙ

Περιγραφή

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΒΑΣΕΩΝ & ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ ( ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙΑ, ΣΟΥ ΚΑΙ
ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΒΑΣΕΩΝ & ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ ( ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙΑ, ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΒΑΣΕΩΝ & ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ ( ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙΑ, ΣΟΥ ΚΑΙ
ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΒΑΣΕΩΝ & ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ ( ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙΑ, ΣΟΥ ΚΑΙ

685 TECHNOICE (συντελεστής που αυξάνει τον όγκο, την υφή και τη γαλακτοματοποίηση) - σκόνη 20χ1 kg
 
Αυτός ο συντελεστής ενώνει το νερό, τα λιπαρά και τα μόρια του αέρα, με αποτέλεσμα να δίνει καλύτερη δομή στο παγωτό. Επιτρέπει στο παγωτό να προσλάβει περισσότερο αέρα και αποτρέπει την εναπόθεση νερού στο παγωτό. Άχρωμο και άγευστο. Κατάλληλο για ζεστή ή κρύα προετοιμασία. Στην ζαχαροπλαστική επιτρέπει στη ζύμη του παντεσπανιού να απορροφήσει περισσότερο αέρα και να αυξήσει τη γαλακτοματοποίηση. Είναι άοσμο και άγευστο.
 
Παγωτό: 5gr Technoice, 1000gr λευκή βάση
 
Ζαχαροπλαστική: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή παντεσπανιού, σου, μπισκότων και διαφόρων ειδών γλυκών

118 BASE 786 [ΑΓΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΧΡΩΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΕΛΙ] - υγρό 12χ1,5 kg
 
Αυτό το μίγμα παράγεται από διάφορα είδη σακχάρεων, των οποίων τα χαρακτηριστικά δεν προσδίδουν γλυκύτητα, αλλά διατηρούν την κρεμώδη υφή στο παγωτό και δεν το αφήνουν να σκληρύνει. Στη ζαχαροπλαστική, το μίγμα αυτό δίνει μια μακράς διάρκειας απαλότητα σε προϊόντα ψημένα στο φούρνο όπως μπισκότα, παντεσπάνι κ.λ.π.
 
Παγωτό: 30gr Base 786, 100gr μίγμα βάσης
 
Ζαχαροπλαστική: 50gr Base 786, 1000gr μίγμα βάσης
 
351 MIGLIORATORE PER CRΕME  - σκόνη 20χ1kg
 
Αυτό το προϊόν προστίθεται στη λευκή βάση για να βελτιώσει την κρεμώδη υφή και να δώσει μεγαλύτερη διάρκεια στο παγωτό.
 
354 MONTELENKA [ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ] - σκόνη 20χ1kg
 
Η φυτική κρέμα έχει καλύτερη δομή και καλύτερη παρουσίαση του παγωτού στη βιτρίνα. Είναι υποκατάστατο της φρέσκιας ή μακράς διάρκειας κρέμας. Κατάλληλη για ζεστή ή κρύα προετοιμασία. Μεταφέρεται και αποθηκεύεται εκτός ψυγείου.
 
Παγωτό: Όταν αντικαθειστάτε τη φρέσκια ή μακράς διάρκειας κρέμα χρησιμοποιήστε 50% Montelenka
 
Ζαχαροπλαστική: 500gr ΜΟΝΤΕLENKA, 1000gr πολύ παγωμένο γάλα
 
694 PANNOSA - σκόνη 20χ1kg
 
Χρησιμοποιείται για να αναδεικνύει τη γεύση της πλήρους κρέμας στη βάση.
 
Παγωτό: Επιπλέον 20–30gr Pannosa, 1000gr λευκή βάση
 
471 SETTOVO [ΕΠΤΑ ΑΥΓΑ] - πάστα 4χ1kg
 
Ζαχαρωμένοι κρόκοι αυγού. 100gr Settovo ισοδυναμούν με επτά κρόκους αυγών.
 
Παγωτό: Χρησιμοποιείται για να δώσετε προσωπική γεύση στη λευκή βάση
 
Ζαχαροπλαστική: Χρησιμοποιείται για τύπου Parfait & Semifreddi.

Σύγκριση
 
Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]