CONCA D’ ORO FRUIT
Είναι προϊόν κρύας μεθόδου παρασκευής. Χρησιμοποιείται για την παραγωγή παγωτού,γρανίτας, χυμών και σορμπέ. Για σιρόπια και ζελέ. Αναμονή 30 λεπτών πριν την χρήση. 20χ1,5 kg
Παγωτό: 500gr conca d’ oro, 1000gr νερό
Σορμπέ: 400gr conca d’ oro, 1000gr νερό
Γρανίτα: 300gr conca d’ oro, 1000gr νερό
Χυμοί: 300gr conca d’ oro, 1000gr νερό
Σερβίρεται με φρέσκα φρούτα και toppings
Ζελέ: 500gr conca d’ oro, 1000gr νερό, 32gr ζελατίνη ή 50γρ. TopMousse
Σιρόπι για παντεσπάνι (χωρίς αλκοόλ): 600gr conca d’ oro, 1000gr νερό
134 ACE 500 [Λεμόνι, πορτοκάλι και καρότο] - σκόνη 4x3 kg
266 AGRUMIX 500 [Πορτοκάλι, μανταρίνι, λεμόνι] - σκόνη
264 ANANAS 500 [ΑΝΑΝΑΣ] - σκόνη
265 ANGUIRA 500 [ΚΑΡΠΟΥΖΙ] - σκόνη
314 ORANGE 500 [ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ] - σκόνη
162 FRAGOLA 500 [ΦΡΑΟΥΛΑ] - σκόνη
313 LEMON 500 [ΛΕΜΟΝΙ] - σκόνη
344 LIMONCELLO - σκόνη
263 MELONE 500 [ΠΕΠΟΝΙ] - σκόνη
262 PESCA 500 [ΡΟΔΑΚΙΝΟ] - σκόνη
558 POMPELMO ROSA 500 [ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ] - σκόνη
ΣΟΚΟΛΑΤΑ – ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ - ΓΙΑΟΥΡΤΙ
297 CIOQUICK [ΣΚΟΝΗ ΜΑΥΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ] - σκόνη 20x1,6 kg
834 GRAN CAPPUCINO 12x1,2 kg
Γρανίτα: 500gr Gran Cappuccino, 1000gr πλήρες γάλα
847 GRAN YOGA 500 [ΓΙΑΟΥΡΤΙ] – σκόνη
Γρανίτα: 500gr Gran Cappuccino, 1000gr πλήρες γάλα
|