737 SICILIAN CASSATA [ΣΙΚΕΛΙΑΝΟ ΚΑΣΣΑΤΟ] - πάστα 2x5 kg
Το Κασσάτο είναι το πιο γνωστό Σικελιανό επιδόρπιο. Η κρέμα περιέχει καραμελωμένα φρούτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή παγωτού, κρέμας κανόλι, κέικ και μους.
Παγωτό: 100–200gr Sicilian cassata, 1000gr μίγμα λευκή βάση
Ζαχαροπλαστική: Γέμιση Κασσάτο/Γέμιση Κανόλι: 80gr Sicilian Cassata, 1000gr τυρί ρικότα, 300gr ζάχαρη, σταγόνες σοκολάτας, άρωμα κανέλλας Elenka
438 CASSATA PASTE [ΚΑΣΣΑΤΟ] - πάστα 2x6 kg
Σε αντίθεση με το Σικελιανό κασάτο, αυτή η κρέμα δεν περιέχει καραμελωμένα φρούτα.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή παγωτού, κρέμας cannoli, κασσάτο κέικ και μους. Τα καραμελωμένα φρούτα μπορούν να προστεθούν.
Παγωτό: 35gr Cassata paste, 1000gr λευκή βάση
Ζαχαροπλαστική: 45gr Cassata paste, 1000gr κρέμα ζαχαροπλαστικής ή πλήρη κρέμα
|