Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
faebook
Newsletter Περισσότερα
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΑΓΩΤΟΥ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ » ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΗΣ ELENKΑ » CASSATA SICILIANA

Περιγραφή

CASSATA SICILIANA
CASSATA SICILIANA CASSATA SICILIANA CASSATA SICILIANA CASSATA SICILIANA
CASSATA SICILIANA

 
737 SICILIAN CASSATA [ΣΙΚΕΛΙΑΝΟ ΚΑΣΣΑΤΟ] - πάστα 2x5 kg
 
Το Κασσάτο είναι το πιο γνωστό Σικελιανό επιδόρπιο. Η κρέμα περιέχει καραμελωμένα φρούτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή παγωτού, κρέμας κανόλι, κέικ και μους.
 
Παγωτό: 100–200gr Sicilian cassata, 1000gr μίγμα λευκή βάση
 
Ζαχαροπλαστική: Γέμιση Κασσάτο/Γέμιση Κανόλι: 80gr Sicilian Cassata, 1000gr τυρί ρικότα, 300gr ζάχαρη, σταγόνες σοκολάτας, άρωμα κανέλλας Elenka

438 CASSATA PASTE [ΚΑΣΣΑΤΟ] - πάστα 2x6 kg

Σε αντίθεση με το Σικελιανό κασάτο, αυτή η κρέμα δεν περιέχει καραμελωμένα φρούτα.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή παγωτού, κρέμας cannoli, κασσάτο κέικ και μους. Τα καραμελωμένα φρούτα μπορούν να προστεθούν.

Παγωτό: 35gr Cassata paste, 1000gr λευκή βάση

Ζαχαροπλαστική: 45gr Cassata paste, 1000gr κρέμα ζαχαροπλαστικής ή πλήρη κρέμα

Σύγκριση
 
Επόμενο >>
Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]